نخستین پرواز آزمایشی کپسول فضایی اوریون+فیلم و عکس


سازمان فضایی آمریکا (ناسا) فضاپیمای اوریون (شکارچی) را از پایگاه هوایی کیپ کاناورال در ایالت فلوریدا با موفقیت به فضا پرتاب کرد. پیش بینی می شود این پرواز آزمایشی حدود چهار و نیم ساعت به طول انجامد. در این مدت اوریون دوبار به دور زمین خواهد چرخید.

«اوریون»، امروز در انتظار پرتاب+تصاویر

برنامه نخستین پرتاب آزمایشی کپسول فضایی اوریون که قرار بود روز پنجشنبه توسط موشک سنگین دلتا 4 راهی فضا شود تا گام دیگری برای تحقق رویایی سفر سرنشین‌دار به مریخ برداشته شود، درحالی لغو و به امروز موکول شد که ناسا اعلام کرد احتمال پرتاب امروز نیز به دلیل شرایط بد جوی، 40 درصد خواهد بود.

تاخیر در پرتاب فضاپیمای «اوریون»+تصاویر

پرتاب فضاپیمای اوریون حداقل تا فردا به تاخیر افتاد. به گزارش مهر، عوامل مختلفی دست به دست هم دادند تا پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون به تاخیر بیفتد. قرار است این فضاپیما در زمانی که حدودا سال ۲۰۳۰ اعلام شده فضانوردان را به مریخ اعزام کند. البته سفر به ماه و سیارکها نیز از جمله اهداف بلندمدتی است که ناسا از طراحی و ساخت این فضاپیما دنبال می‌کند.

صنايع هوافضاي فرناس پاسارگاد

صنايع هوافضاي فرناس پاسارگاد از سال 1378 به صورت نيمه دولتي و از سال 1384 به صورت خصوصي و ثبت شده مشغول به فعاليت در حوزه مهندسي هوافضا، الکترونيک، مخابرات، قطعه سازي و . . . بوده و پروژه ها و محصولات با فناوري بالا به صنايع مختلف دولتي، نيروهاي مسلح و مجموعه هاي صنعتي و دانشگاهي کشور ارائه نموده است.

نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی فناوری‌های نوین سنجش از دور، نقشه‌برداری و تصویربرداری هوایی

نخستین همایش و نمایشگاه تخصصی فناوری‌های نوین سنجش از دور، نقشه‌برداری و تصویربرداری هوایی، در تاریخ 14 و 15 آبان 1392 در سالن جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف برگزار می‌شود. برای آگاهی بیشتر می‌توانید به تارنمای www.aerialmapping.ir  مراجعه نمایید.

.

طراحی مفهومی "جت منطقه‌ای سبز (GRJ)" مناسب برای خطوط هوایی ایران

فایل‌های زیر مربوط به درس طراحی هواپیما، ارائه شده  توسط دکتر وزیری در دانشکده‌ی هوافضای دانشگاه امیرکبیر (سال 89-88) می‌باشد. تصاویر سه‌نمای هواپیماها و مشخصات پروژه‌ی طراحی مفهومی "جت منطقه‌ای سبز (GRJ)" مناسب برای خطوط هوایی ایران، جزیی از فایل‌های زیر است.

دریافت فایل (حجم 40.7 Mb)

تصاویر سه‌نمای برخی از هواپیماها

تصاویر سه‌‌نمای هواپیماها در درس طراحی هواپیما که در دوره‌ی کارشناسی مهندسی هوافضا ارائه می‌شود، مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تصاویر مربوط به درس طراحی هواپیما، ارائه شده  توسط دکتر وزیری در دانشکده‌ی هوافضای دانشگاه امیرکبیر (سال 86-85) می‌باشد.

دریافت فایل تصاویر سه‌‌نمای چند هواپیما (حجم 3.5 Mb)

فرهنگ هوانوردی (هواپیمایی، هوا، هوافضا)

نویسنده: علی کمالی، صادق شهریار (ويراستار)
تعداد صفحه: 616
نشر: زبان تصویر (04 تیر، 1384)
قطع کتاب: رقعی

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری