شرکت مهندسی سنجش کوشا

این شرکت که در سال ۱۳۷۶ بنا نهاده شده است، در زمینه خدمات کاليبراسيون و اويونيک فعالیت می‌کند.

همکاری سازمان فضایی ایران و آژانس فضایی اروپا در رابطه با بحران سیل در ایران

با توجه به گسترش سیل اخیر در منطقه خوزستان، سازمان فضایی ایران در تعامل با آژانس فضایی اروپا موفق به دریافت خدمات ویژه از آن سازمان شده است.

پژوهشکده توسعه علوم و فناوری فضا دانشگاه صنعتی شریف

به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور در زمینه طراحی، ساخت و کاربرد محصولات فضایی با تصویب شورای گسترش آموزش عالی، پژوهشکده توسعه علوم و فناوری فضا با حمایت سازمان فضایی ایران تاسیس می‌گردد.

آماده‌سازی ناهید ۱ و پارس ۱ برای پرتاب در دستور کار پژوهشکده سامانه‌های ماهواره

مدل پروازی ماهواره مخابراتی ناهید 1 و مدل مهندسی ماهواره سنجشی پارس 1 طراحی و ساخته شده است.

فراخوان شناسایی پیمانکار «طراحی، ساخت، آزمون و تحویل در مدار ماهواره سنجش از دور راداری و ایستگاه‌های زمینی مربوطه»، فروردین 98

این فرخوان توسط سازمان فضایی ایران برگزار می‌گردد و مهلت زمانی دریافت اسناد فراخوان ساعت ۱۹:۰۰ روز سه شنبه مورخ  ۹۸/۰۱/۲۷ می‌باشد.

فراخوان شناسایی پیمانکار «طراحی، ساخت، آزمون و تحویل در مدار ماهواره سنجش از دور اپتیکی و ایستگاه‌های زمینی مربوطه»، فروردین 98

این فرخوان توسط سازمان فضایی ایران برگزار می‌گردد و مهلت زمانی دریافت اسناد فراخوان ساعت ۱۹:۰۰ روز سه شنبه مورخ  ۹۸/۰۱/۲۷ می‌باشد.

دو خدمت فضایی برای مدیریت بحران سیل: استقرار بالن مدیریت بحران پژوهشگاه‌ فضایی در لرستان/استفاده از تصاویر داخلی در مدیریت سیل

رییس پژوهشگاه فضایی ایران از ارائه دو خدمت فضایی در مدیریت بحران سیل اخیر خبر داد و گفت: در پی وقوع سیل اخیر با استفاده از تصاویر راداری نسبت به تهیه نقشه‌های سیل اقدام کردیم که این تصاویر در اختیار مسوولان عالی رتبه کشور قرار گرفت.

رئیس پژوهشگاه فضایی ایران: تعامل دست‌اندرکاران حوزه فضایی کشور یک ضرورت است

در شرایط حاضر، یافته‌های موثق حوزه فضایی، کمک شایانی برای تصمیم‌سازان کشور، به ویژه در شرایط مدیریت بحران خواهد بود و اطلاعات کاربردی پژوهشگاه در این خصوص موثر است.

گزارش رییس سازمان فضایی ایران از برقراری ارتباطات ماهواره‌ای در مناطق سیل‌زده

سازمان فضایی ایران با همکاری شرکت‌های خصوصی ارائه‌کننده خدمات ماهواره‌ای تلاش کرد ارتباطات در استان‌های سیل‌زده با استفاده از لینک‌های ماهواره‌ای برقرار شود.

خطر خرده‌زباله‌های فضایی برای آینده کاوش‌های کیهانی چیست؟ (+ویدیو)

ایستگاه فضایی بین‌المللی برای برخورد نکردن با این قطعات تاکنون در ۱۲ مورد مجبور به جابجایی شده است. خطر دیگر برخورد با صدها ماهواره رصدکننده و مخابراتی است که در حال چرخش دور زمین هستند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری