آخرین وضعیت پروژه طراحی و ساخت هواپیمای 72 نفره

اعتبار لازم برای ساخت این هواپیما از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شورای عالی عتف تامین می شود و با تشکیل مجموعه مشترکی از سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه‌های کشور در معاونت علمی و فناوری این طرح در مرحله طراحی قرار دارد.

در صورت تائید شورای عتف، فاز طراحی اولیه هواپیمای 150 نفره در دانشگاه امیرکبیر آغاز می‌شود

وی با بیان این‌که دانشگاه صنعتی امیرکبیر با صنایع و ارگان‌های مختلف همکاری علمی و تحقیقاتی دارد، گفت: درحال حاضر این دانشگاه با وزارت دفاع، شرکت صاایران، شرکت مپنا، صنایع پتروشیمی، خودروسازی، کشتی سازی و بسیاری از صنایع دیگر همکاری می‌کند.

تاسیس کارگروه هوافضا در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری

رئیس پژوهشگاه هوافضا از تاسیس کارگروه هوافضا در شورای عالی عتف با هدف برقراری و ارتقای ارتباط بین صنعت و دانشگاه خبر داد. دکتر امی همچنین گفت: تصمیم داریم از طریق حقوقی و قانونی، آسیب‌های وارده بر بدنه هوافضای کشور به ویژه پژوهشگاه هوافضا را که به دلیل بی‌‌تدبیری مدیران در طرح ادغام به وجود آمده است، پیگیری کنیم.

از سرنوشت ماهواره‌های دانشگاهی چه خبر؟

بسیاری از کارشناسان بر این باورند که پروژه‌های ماهواره‌های دانشجویی از ابتدا نه با هدف ساخت یک محصول صنعتی و تجاری، بلکه به‌منظور آموزش نیروها و ایجاد ساختارهای قدرتمند پژوهشی در دانشگاه‌ها تعریف شده بودند؛ چراکه دانشگاه‌ها همواره بستری مناسب برای پرورش نیروهای متخصص و جایگاهی برای رشد ایده‌های جدید بوده‌اند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
انجام پروژه متلب