رویداد فانوس؛ چالش طراحی موتور توربینی، 1395

نخستین دوره مسابقه طراحی و ساخت موتور توربینی به همت سمت (ساخت موتورهای توربینی)، پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف، معاونت علمی ریاست جمهوری و ... در مردادماه 1395 برگزار می گردد.

چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، 1395

مجموعه مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین با ساختاری جدید و در سه رده «آینده پروازان» (دانش‌آموزی)، «هماسازان» (دانشجویی) و «دیو سپید» (حرفه‌ای) برگزار می‌گردد و ثبت‌نام چهارمین دوره این مسابقات از 29 خرداد تا 19 تیر 1395 و در رده هماسازان آغاز خواهد شد.

تاسیس کارگروه هوافضا در شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری

رئیس پژوهشگاه هوافضا از تاسیس کارگروه هوافضا در شورای عالی عتف با هدف برقراری و ارتقای ارتباط بین صنعت و دانشگاه خبر داد. دکتر امی همچنین گفت: تصمیم داریم از طریق حقوقی و قانونی، آسیب‌های وارده بر بدنه هوافضای کشور به ویژه پژوهشگاه هوافضا را که به دلیل بی‌‌تدبیری مدیران در طرح ادغام به وجود آمده است، پیگیری کنیم.

ارائه مدل فضایی ماهواره مخابراتی در نمایشگاه تلکام 2015

پژوهشگاه فضایی ایران، همراه با دیگر مجموعه‌های وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شانزدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۵، شرکت نموده و برخی از محصولات و دست‌آوردهای پژوهشکده‌ها و واحدهای پژوهشی خود را در عرصه علوم و فناوری فضایی در معرض دید عموم قرار داده است.

تیم ربات­‌های پرنده دانشگاه امیرکبیر نایب قهرمان جهان شد

در این مسابقات، 17 تیم از کشورهای آلمان، هلند، فرانسه، چین، سنگاپور، برزیل، هند و ایران با یکدیگر رقابت کردند که تیم ربات های ریزپرنده پژوهشکده رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر، تنها تیم از ایران بود که موفق به کسب مقام شد.

همکاري دانشگاه محقق اردبيلي با سازمان صنايع هوايي

به گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر محمد نریمانی گفت: بر اساس این تفاهم نامه سه جانبه قرار است این سه سازمان در برگزاری دوره های آموزش هوانوردی، ترویج دانش هوایی، اجرای طرح ­های پژوهشی،پایان‌نامه­‌ها و رساله ­های تحصیلات تکمیلی مرتبط با هوافضا و سایر موارد آموزشی و پژوهشی همکاری ­کنند.

موافقت قطعی شورای گسترش آموزش عالی با احیای مجدد پژوهشگاه هوافضا وابسته به وزارت علوم

 

در سال 1382 شورای گسترش وزارت علوم، مجوز اصولی و در سال 1384 مجوز قطعی ایجاد پژوهشگاه هوافضا را صادر کرده بود ولی در سال 1390 با تنزل جایگاه این پژوهشگاه، این مرکز به عنوان پژوهشکده سامانه‌های فضانوردی ادامه حیات داد و بدین ترتیب پژوهشگاه هوافضا تنها در حوزه فضایی فعال بود.

انتشار ماهنامه فضانورد شماره 169، اسفند 1393


یکصد و شصت و نهمین شماره ماهنامه فضانورد با ده‌ها مطلب جذاب و خواندنی در ۵۴ صفحه منتشر شد. رونمایی از پیکره‌نمای نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار ایرانی به همراه گفتگو با گئورگی گرچکو، فضانورد نامدار روسی و بررسی اقامت یکساله دو فضانورد روس و آمریکایی در ایستگاه فضایی بین‌المللی، از مهم‌ترین عناوین مطالب و مقالات شماره جدید ماهنامه فضانورد است.

انتصاب رئیس پژوهشگاه هوافضا توسط وزارت علوم


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر فتح‌الله امی را به ریاست «پژوهشگاه هوافضای ایران» منصوب کرد که تا پیش از این با عنوان «پژوهشکده سامانه های فضانوردی» زیرمجموعه «پژوهشگاه فضایی ایران» وابسته به «سازمان فضایی ایران» بود و با تغییر و تحولات اخیر در حوزه فضایی به عنوان پژوهشگاه هوافضا به زیر مجموعه وزارت علوم بازگشت.

دکتر فتح‌الله امی رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم شد

به گزارش خبرگزاری دانشجو، در حاشیه نشست خبری همکاری صنعت و دانشگاه؛ فرصت مطالعاتی در صنعت و پسا دکتری صنعتی، دکتر فتح‌الله امی به عنوان رئیس پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم منصوب شد. این مراسم در پژوهشگاه هوافضا با حضور معاون پژوهشی وزارت علوم برگزار شد.
فتح‌الله امی دارای دکترای مهندسی مکانیک گرایش هوافضا بوده و دانشیار دانشکده مکانیک (گروه هوافضا) دانشگاه تربیت مدرس است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
فهرست کانال‌ها و گروه‌های هوافضا و هوانوردی ایران در تلگرام
دیوار هوافضا
انجام پروژه متلب