ناسا بدنبال کشف حیات فرازمینی در قمر «اروپا»

ناسا با درخواست رسمی بودجه 30 میلیون دلاری از کنگره به منظور کنکاش در قمر «اروپا» سیاره مشتری، یک جرم کیهانی دیگر را به فهرست اهداف فضایی خود اضافه کرد. به گزارش ایسنا، آژانس فضایی آمریکا طراحی یک کاوشگر بدون‌سرنشین را پشتیبانی مالی می‌کند که برای بررسی مکان‌هایی غیر از زمین و مریخ در منظومه شمسی یعنی جایی که حیات می‌تواند وجود داشته باشد، مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

عملیات پرتاب و فرود فضاپیمای آی ایکس وی با موفقیت پایان یافت

فضاپیمای آی ایکس وی (IXV)، تازه ترین ساخته سازمان فضایی اروپا، با موفقیت از جو زمین گذشت و پس از یکصد دقیقه و پیمودن ۳۲ هزار کیلومتر به زمین بازگشت.
سازمان فضایی اروپا در این عملیات توانست برای نخستین بار فضاپیمایی را طراحی و هدایت کند که مانند مدل آمریکا آن یعنی «دیسکاوری» یا «سایوز» روسی با موفقیت سفر رفت و بازگشت به فضا را صورت دهد.

جزئیاتی از ماهواره فجر/ مروری بر 4 مدارگرد ایرانی


ماهواره فجر که پس ماهواره های 'امید' ، 'رصد' و 'نوید' چهارمین ماهواره ایرانی در مدار زمین محسوب می شود که توسط متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع و شرکت صنایع الکترونیک ایران ساخته شده است و مرکز هدایت و کنترل عملیات فضایی کشور به کمک شبکه ایستگاه‌های زمینی بومی عهده دار پشتیبانی و نظارت بر عملیات بهره برداری ماهواره فجر است.

آکادمی فضانوردی اروپا


آکادمی فضانوردی اروپا تنها مرکز آموزش فضانوردان در اروپاست. این مرکز در شهر کلن آلمان واقع شده و به آماده سازی فضانوردان برای انجام ماموریتهایشان، پرواز به مدار زمین و بازگشت دوباره به خانه هایشان می پردازد.

انتخاب شرکای فضایی جدید ناسا

ناسا با هدف توسعه قابلیت‌های فضایی جدید، چهار شرکت آمریکایی را بعنوان شرکای فضایی تجاری این سازمان انتخاب کرد. به گزارش ایسنا، در بیانیه‌ای که از سوی ناسا منتشر شد، شرکت‌های ATK Space Systems، Final Frontier Design، Space Exploration Technologies و United Launch Alliance بعنوان شرکای فضایی تجاری جدید این آژانس معرفی شدند.

تاثیر ماموریت فضایی بر زندگی مردم زمین چیست؟

به گزارش یورونیوز، در سازمان فضایی اروپا (ESA) بخشی با نام «دفتر برنامه انتقال فناوری» وجود دارد که ساده کردن استفاده از فناوری فضایی را به عنوان هدف خود برگزیده است.
فناوری مورد استفاده در سفینه روزتای سازمان فضایی اروپا، برای استفاده در بخش های گسترده ای از زندگی روزمره انسان بازتعریف شده اند. از تشخیص بیماری و یافتن حشرات ریز گرفته تا ساخت نسل تازه زیردریایی ها.

هند قدرتمندترین موشک خود را با موفقیت آزمایش کرد +تصاویر

هند امروز (پنجشنبه) بزرگ‌ترین موشک تاریخ فضایی این کشور را که حامل کپسولی بود که می تواند روزی برای اعزام فضانوردان مورد استفاده قرار بگیرد، با موفقیت پرتاب کرد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این موشک که برای حمل ماهواره‌های بزرگ مخابراتی طراحی شده است، از پایگاه فضایی سریهاریکوتا Sriharikota در ایالت آندراپرادش در جنوب هند به فضا پرتاب شد.

اخباری هیجان‌انگیز از ماموریت‌های فضایی اروپا تا نیم قرن بعد

 

سال ۲۰۱۴ برای منظومه خورشیدی سال فوق‌العاده‌ای بوده است. بشر توانست روی دنباله‌دار، یک روبات قرار دهد و نیز فضانوردهای جدیدی را به فضا بفرستد. برنامه‌ریزی برای همه نوع مأموریت‌های فضایی مختلف آغاز شده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری