تفاهمنامه برگزاری نمایشگاه هوافضا به صورت یکسال در میان در تهران و کیش/ سالانه یک نمایشگاه مهم هوایی در کشور برگزار میشود
طبق توافق به دست آمده، دو رویداد بزرگ نمایشگاهی کشور در حوزه هوایی و هوافضا هر کدام دوسالانه برگزار می شود و طی این تفاهم، سالانه تنها یک رویداد مهم نمایشگاهی هوایی در کشور برگزار خواهد شد.
انتصاب دکتر «حسین صمیمی» به عنوان رییس پژوهشگاه فضایی ایران
دکتر حسن حدادپور، استاد و محقق نمونه دانشگاه صنعتی شریف در حوزه هوافضا ریاست این مجموعه را برعهده داشت که طی حکمی از سوی دکتر آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات "حسین صمیمی" به عنوان رییس پژوهشگاه فضایی ایران منصوب شد.
فهرست هواپیماهای سبک و فوق سبک کشور (+فهرست فرودگاه های فعال در هوانوردی عمومی)
فهرستی از هواپیماهای فوق سبک و سبک فعال در کشور به همراه فهرست فرودگاه های فعال در هوانوردی عمومی به همت گروه گسترش هوانوردی عمومی ستاد هوایی و هوانوردی گردآوری شده است.
ضرورت حضور جدی و موثر بخش خصوصی در توسعه فناوری فضایی کشور
حوزه کسب و کارهای فضاپایه دارای رشدی سریع است به طوری که هم اکنون آژانس فضایی اروپا از 500 استارت آپ حمایت می کند. فناوری فضایی به زندگی مردم رسوخ کرده است و این مسئله موجب افزایش رشد اقتصادی آن شده است.
هفدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران آغاز به کار کرد
هفدهمین کنفرانس بینالمللی انجمن هوافضای ایران با حمایت مرکز ملی فضایی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری 29 خردادماه 97 آغاز به کار کرد.
ارائه آموزشی: شکلگیری و توسعه کسبوکارهای فضاپایه، حوزه فناوری فضایی
در اسلایدهای آموزشی زیر مطالبی در مورد شکلگیری و توسعه کسبوکارهای فضاپایه حوزه فناوری فضایی ارائه شده است.
امضای تفاهمنامه خرید ۴۰ فروند سوخو سوپرجت 100 میان ایرلاینهای ایرانی و شرکت سازنده
روز چهارشنبه و در نمایشگاه هوایی اوراسیا 2018 در ترکیه شرکت هواپیمایی آسمان تفاهمنامه خرید ۲۰ فروند سوخو سوپرجت 100 و شرکت هواپیمایی ایرتور نیز تفاهمنامه خرید ۲۰ فروند سوخو سوپرجت ۱۰۰ را امضا کردند.
آشنایی با ماهواره مخابراتی ناهید ۱
ماهواره مخابراتی ناهید ۱، برای اولین بار در کشور، در پژوهشکده سامانههای ماهواره پژوهشگاه فضایی ایران به کارفرمایی سازمان فضایی ایران طراحی و ساخته شده است.
آشنایی با ماهواره مخابراتی ناهید ۲
ماهواره ناهید ۲ یک میکرو ماهواره مخابراتی میباشد که برای انجام ماموریتهای مخابراتی در مدار LEO و توسعه تکنولوژی زیر سیستمهای حساس ماهوارههای مخابراتی GEO طراحی شده است.
آشنایی با سامانه انتقال مداری (سامان ۱)، ساخت پژوهشگاه فضایی ایران
یکی از روشهای ارسال ماهواره به مدار زمین، به خصوص مدارهای با ارتفاع بالا، استفاده از سامانههای انتقال مداری است. این سامانهها امکان انجام ماموریتهای مختلف را در اختیار قرار میدهد.