پنج بلندپروازی جالب ناسا که رنگ واقعیت ندیدند

ناسا پر از رؤیاپردازان بلندپرواز است که هزینه رویاهای آن‌ها را باید کنگره آمریکا تائید کند اما پس از برنامه آپولو بسیاری از ایده‌های ناسا پیش از بیرون آمدن از طرحهای مفهومی، کنار گذاشته شدند. این ایده‌ها شامل توهماتی دور از ذهن تا ماموریت‌های محتاطانه‌تر به لحاظ مالی و برخی طرحها و معادلاتی بر روی برگه بودند؛ اگرچه برخی دیگر مدلسازی و آزمایش شدند اما همه آن‌ها در یک چیز مشترک بودند و آن عملی نشدن آن‌ها بود.

گشتی در ماجراهای فضایی 2014

 

در سال گذشته میلادی دستاوردهای مهمی در سفرهای فضایی انجام شد که نخستین‌ پرتاب آزمایشی فضاپیمای اوریون و انفجار موشک آنتارس بخشی از مهمترین دستاوردها به شمار می‌رود.

 

سال ۲۰۱۴ آغاز عصر جدید جاه‌طلبی‌ انسان در فضا+تصاویر

کم نیستند کارشناسانی که می‌گویند سال ۲۰۱۴ یکی از تاریخی‌ترین و به یادماندنی‌ترین دورانهای بشر در عرصه فضاست. به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که به روزهای پایانی سال ۲۰۱۴ نزدیک می‌شویم بررسی کوتاه اتفاقات مهم فضایی جهان بازگوکننده برآیندی است که نشان می‌دهد موفقیتهای به دست آمده در این عرصه تقریبا جایی برای خودنمایی ناکامی‌ها باقی نمی‌گذارد.

اخباری هیجان‌انگیز از ماموریت‌های فضایی اروپا تا نیم قرن بعد

 

سال ۲۰۱۴ برای منظومه خورشیدی سال فوق‌العاده‌ای بوده است. بشر توانست روی دنباله‌دار، یک روبات قرار دهد و نیز فضانوردهای جدیدی را به فضا بفرستد. برنامه‌ریزی برای همه نوع مأموریت‌های فضایی مختلف آغاز شده است.

مونتاژ کاوشگر مریخ‌نورد فراست (Insight) توسط لاکهید مارتین+تصاویر


شرکت لاکهید مارتین شروع به مونتاژ و ورود به مرحله‌ی تست و عملیات پرتاب کاوشگر فراست (InSight) ناسا که مجهز به ابزارهای لرزه‌نگاری و نقشه‌برداری می‌باشد، کرده است.

برنامه‌ی کانادا برای ارسال مریخ‌نورد کوتوله

هر روز رقیب تازه ای وارد مسابقه رسیدن به مریخ می شود. اخیرا شرکتی در کانادا اعلام کرده که تا اواخر سال ۲۰۱۸ مریخ نورد کوتوله به مریخ می فرستد. بر این اساس، یک مریخ نشین و یک مینی مریخ نورد کوتوله به نام Beaver طی 4 سال آینده راهی سیاره سرخ خواهند شد. البته این شرکت برای عملی کردن برنامه اش بیکار نبوده و طی فراخوانی جهانی از علاقندان به توسعه برنامه های فضایی در گوشه و کنار دنیا خواسته که به این پروژه کمک کنند.

پروژه ساخت راکت فضایی آرین ۶ در دستور کار سازمان فضایی اروپا قرار گرفت

کشورهای اروپایی روز سه شنبه در لوکزامبورگ با پروژه ساخت و تولید راکت فضایی آرین ۶ موافقت کردند. هدف از وارد کردن آرین ۶ به عرصه فضا رقابت با دیگر راکت های مشابه است.
آرین ۶ با مکانیسم ساده‌تر و هزینه تولید کمتر جایگزین آرین ۵ شده و نخستین نسل از این راکت در سال ۲۰۲۰ راهی فضا خواهد شد.
وزرای علوم ۲۰ کشور عضو سازمان فضایی اروپا همچنین با تخصیص بودجه برای فعالیت‌های این سازمان در ایستگاه فضایی بین‌المللی و نیز ماموریت آن در مریخ موافقت کردند.

نخستین پرواز آزمایشی کپسول فضایی اوریون+فیلم و عکس


سازمان فضایی آمریکا (ناسا) فضاپیمای اوریون (شکارچی) را از پایگاه هوایی کیپ کاناورال در ایالت فلوریدا با موفقیت به فضا پرتاب کرد. پیش بینی می شود این پرواز آزمایشی حدود چهار و نیم ساعت به طول انجامد. در این مدت اوریون دوبار به دور زمین خواهد چرخید.

«اوریون»، امروز در انتظار پرتاب+تصاویر

برنامه نخستین پرتاب آزمایشی کپسول فضایی اوریون که قرار بود روز پنجشنبه توسط موشک سنگین دلتا 4 راهی فضا شود تا گام دیگری برای تحقق رویایی سفر سرنشین‌دار به مریخ برداشته شود، درحالی لغو و به امروز موکول شد که ناسا اعلام کرد احتمال پرتاب امروز نیز به دلیل شرایط بد جوی، 40 درصد خواهد بود.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری