گزارش سالانه وضعیت اقتصادی صنعت فضایی ژاپن (+دریافت کتاب راهنمای محصولات و خدمات فضایی ژاپن)
در این بررسی، صنایع مرتبط با فضای ژاپن به چهار دسته شامل صنعت فضا، خدمات بهرهبرداری از فضا، تجهیزات تجاری مرتبط با فضا و کاربری تقسیم شدهاند.
شرکت صنایع هوافضای ترکیه (TUSAŞ)
شرکت صنایع هوافضای ترکیه موسوم به توساش (TUSAŞ) در سال ۱۹۷۳ به عنوان زیر مجموعهای از وزارت صنایع و فناوری ترکیه و با هدف اصلی کاهش وابستگی این کشور در حوزه هوایی و فضایی به خارج تاسیس شد.
ارتقای بانک اطلاعاتی حوزه تجاری صنعت هوایی کشور طی امسال
این بانک اطلاعاتی شامل اطلاعات شرکتهای فعال در صنعت هوایی، محصولات و خدمات پیشرفته موجود در این صنعت میشود.
همکاری اسپیسایکس با ناسا برای تغییر مسیر یک سیارک
تا دو سال دیگر ناسا با همکاری شرکت اسپیسایکس نخستین ماموریت جدی خود برای تغییر مسیر یک سیارک را آغاز خواهد کرد. ماموریتی که اولین قدم در راه ساختن یک سیستم ضد سیارک برای محافظت از زمین خواهد بود.
شرکت سیستمهای هدایت پروازی توکا
شرکت توکا سازندهی سیستمهای شبیهساز پرواز سرنشیندار با امکانات تصویری و کابین متحرک میباشد. فعالیتهای این شرکت در دو بخش محصولات و خدمات ارایه میشوند.
آمادهسازی ناهید ۱ و پارس ۱ برای پرتاب در دستور کار پژوهشکده سامانههای ماهواره
مدل پروازی ماهواره مخابراتی ناهید 1 و مدل مهندسی ماهواره سنجشی پارس 1 طراحی و ساخته شده است.
فراخوان شناسایی پیمانکار «طراحی، ساخت، آزمون و تحویل در مدار ماهواره سنجش از دور راداری و ایستگاههای زمینی مربوطه»، فروردین 98
این فرخوان توسط سازمان فضایی ایران برگزار میگردد و مهلت زمانی دریافت اسناد فراخوان ساعت ۱۹:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۹۸/۰۱/۲۷ میباشد.
فراخوان شناسایی پیمانکار «طراحی، ساخت، آزمون و تحویل در مدار ماهواره سنجش از دور اپتیکی و ایستگاههای زمینی مربوطه»، فروردین 98
این فرخوان توسط سازمان فضایی ایران برگزار میگردد و مهلت زمانی دریافت اسناد فراخوان ساعت ۱۹:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۹۸/۰۱/۲۷ میباشد.
رئیس پژوهشگاه فضایی ایران: تعامل دستاندرکاران حوزه فضایی کشور یک ضرورت است
در شرایط حاضر، یافتههای موثق حوزه فضایی، کمک شایانی برای تصمیمسازان کشور، به ویژه در شرایط مدیریت بحران خواهد بود و اطلاعات کاربردی پژوهشگاه در این خصوص موثر است.
آزمایش پیشنمونه فضاپیمای جدید شرکت اسپیسایکس موسوم به «استارهاپر»
شرکت اسپیسایکس موتور نسخهی آزمایشی فضاپیمای «استارشیپ» موسوم به «استارهاپر» را به منظور ارزیابی عملکرد موتور با موفقیت انجام داد.