عوامل انسانی در هوانوردی
نویسنده: دکتر محسن آزاد
سال چاپ: 1397
تعداد صفحات: 336
کارایی و نقش هواپیماهای مسافربری برقی برای استفاده در مسیرهای کوتاه
مرکز هوافضای آلمان (DLR) و موسسه تحقیقاتی هوافضای این کشور سرگرم مطالعه در زمینه نحوه عملی ساختن استفاده از هواپیماهای مسافربری الکتریکی هستند.
نخستین کاوشگر را ژاپن به قمر مریخ میفرستد
آژانس کاوشهای هوافضای ژاپن (جاکسا) میخواهد اولین کشوری باشد که به قمرهای مریخ کاوشگر میفرستد و دولت ژاپن به طور رسمی انجام این ماموریت را تصویب کرد.
آژانس فضایی اروپا: سابقه طولانی در کاوش و مطالعه خورشید داریم
پس از پرتاب کاوشگر فضایی «اولیس» در سال ۱۹۹۰ ما چندین ماموریت کاوش و بررسی خورشید از جمله «رصدخانهی خورشیدی و هورسپهری» یا سوهو، فضاپیمای «کلاستر» و ماهواره «پروبا-۲» داشتهایم.
ارائه 7 طرح مفهومی و هیجانانگیز از خودروهای فضایی آینده توسط طراحان لکسوس (+تصاویر)
البته تمام این طرحها مفهومی هستند و احتمالا وسایل نقلیه حقیقی که سرانجام در ماه به کار گرفته میشوند، به این اندازه هیجانانگیز نخواهند بود.
درخواست ناسا از خودروسازان برای همکاری در ساخت ماهنورد جدید
ناسا در جستجوی متخصصانی است که در تولید انواع وسایل نقلیه از جمله «خودرهاوی همهجارو»، خودروهای الکتریکی و انواع دیگر وسایل نقلیه زمینی ماهر هستند.
راهاندازی وبگاه فضاجو در حوزه ردیابی و رصد آنلاین ماهوارهها
گروه تخصصی فضاجو به عنوان نخستین استارتآپ درحوزهی ردیابی و رصد آنلاین ماهوارهها به صورت بومی و مستقل از سایتهای خارجی وبسایت فضاجو را به بهرهبرداری رسانده است.
هواپیماهای توربوپراپ بومی چین در انتظار عضو جدید
سومین عضو خانوادهی هواپیماهای توربوپراپ سری MA60، به نام پروژهی هواپیمای MA700، اکنون مراحل نهایی تجمیع را میگذراند و قرار است تا نیمهی سال 2020 رونمایی و نخستین پرواز آن انجام شود.
آشنایی با برنامههای فضایی فیلیپین
دولت فیلیپین در نظر دارد تا با استفاده از موقعیت ویژه جغرافیایی- فضایی کشورش، در سالهای آتی، به قطب فضایی جنوب شرق آسیا تبدیل شود.
«ماکسار» شرکت رباتیک فضایی خود را حدود 765 میلیون دلار میفروشد
شرکت «ماکسار» که در حوزه فناوریهای فضایی فعالیت دارد، شرکت تابعه خود در حوزه تجهیزات فضایی رباتیک را به فروش گذاشته است.