توسعه فناوریهای فضاپایه از سیاستهای پژوهشگاه فضایی ایران/ انعقاد 11 قرارداد همکاری با دانشگاههای تراز اول
مشاور رئیس پژوهشگاه فضایی ایران با اشاره به انعقاد یازده قرارداد همکاری با دانشگاهها، گفت: ۴۰ مقاله حاصل از همکاری این پژوهشگاه با دانشگاهها در همایش ملی فناوری فضایی ارائه شده است.
پرهیز از موازیکاری در پروژههای ساخت ماهواره با هماهنگی سازمان فضایی
رئیس گروه فضایی صا ایران با بیان اینکه در زمانی لازم بود تا سه پروژه ساخت ماهواره در دانشگاهها اجرایی شود، گفت: ولی امروزه لازم است با توجه به بودجههای محدود کشور تحقیقات فضایی جهتدهی شود.
تحویل ماهواره ظفر تا شهریور ۹۸/توقف ماهواره چهارم دانشگاه علم و صنعت به دلیل کمبود اعتبار
مدیر پروژه ماهواره دانشگاه علم و صنعت با بیان این که ماهواره "ظفر" تا شهریور ماه سال ۹۸ تحویل داده میشود، گفت: علاوه بر آن ما طراحی و ساخت ماهواره پیشرفتهتری را در دستور کار داشتیم که به دلیل کمبود بودجه متوقف شده است.
ساخت دومین ماهواره امیرکبیر با دقت ۴۰ برابر بیشتر/اطلاع از کشت ۷۰ هکتار خشخاش در پایش هوایی/راهاندازی نخستین پارک فناوری فضاپایه در استان مازندران
علاوه بر آن ماهواره "ظفر" دانشگاه علم و صنعت تا شهریورماه و ماهواره "ناهید ۲" تا خردادماه سال آینده تحویل داده خواهد شد.
انجام مراحل پایانی ساخت سومین ماهواره علم و صنعت
رئیس دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه ساخت ماهواره سوم این دانشگاه در مراحل پایانی قرار دارد، گفت: امیدواریم از این دستاوردها در سایر بخشها استفاده کنیم.
اعلام جزئیات ماهواره "پیام ۲" دانشگاه امیرکبیر
مدیر پروژه ماهواره دانشگاه صنعتی امیرکبیر، از ارائه مشخصات فنی ماهواره "پیام ۲" این دانشگاه به سازمان فضایی خبر داد و گفت: ماهواره "پیام ۲" همانند "پیام ۱"، "سنجشی" خواهد بود، ضمن آنکه نسخه ارتقایافته "پیام ۱" است.
سازمان فضایی چه برنامههایی برای کسبوکارهای فضاپایه دارد
مدیرکل توسعه کسبوکارهای فضاپایه سازمان فضایی ایران گفت: این سازمان در نظر دارد از ظرفیت انسانی شکلگرفته در دو حوزه فناوری و خدمات استفاده کرده و آنها را به این سمت هدایت کند که راهحلهای خلاقانه مبتنی بر فناوریهای پیشرفته را برای حل مسائل کشور پیشنهاد دهند.
راهاندازی نخستین ماهواره اینترنت اشیاء / هایبر نسل بعدی کشاورزان هوشمند را در مدارس پرو، تانزانیا و سریلانکا آموزش میدهد
استفاده از ماهوارههای نانو نقش مهمی را در جهانیسازی اینترنت اشیاء ایفا میکند. شبکههای همراه میتوانند به دورافتادهترین یا توسعهنیافتهترین مناطق در دنیا دسترسی پیدا کنند.
عملکرد شرکت «اسپیس ایکس» در سال ۲۰۱۸
شرکت بزرگ «اسپیس ایکس» در سال گذشته میلادی (۲۰۱۸) عملکرد فوقالعادهای در زمینه فعالیتهای فضایی داشت و کارهای ارزشمند زیادی را برای کمک به بشریت انجام داد.
دریافت روزانه 200 گیگ داده فضایی از 10 ماهواره بینالمللی
معاون سازمان فضایی ایران گفت: روزانه 200 گیگابایت دادههای ماهوارهای از 10 ماهواره بینالمللی دریافت می شود و در اختیار فعالان و سازمانهای متقاضی قرار میگیرد.