قرارداد ساخت نسل جدید پیشرفتهترین بمبافکن جهان منعقد شد
نسل جدید پیشرفته ترین بمبافکنهای جهان با قراردادی به ارزش ۲۱.۴ میلیارد دلار توسط شرکت تجهیزات نظامی «نورثروپ گرومن» آمریکا ساخته می شود. این قرارداد میان نیروی هوایی آمریکا و شرکت نورتروپ گرومن منعقد شده تا بمب افکن برد طولانی LRS-B طراحی و ساخته شود.
ورود فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» به ایران
شرکت صنایع الکترونیک ایران (صا ایران) اعلام کرد: فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» با امضای تفاهم نامه ای بین ایران و چین وارد کشور می شود.
انتشار ماهنامه «فناوری فضایی»، شماره 1، مهر 94
شماره يك ماهنامه علمي، خبري و تحليلي فناوري فضايي به مناسبت هفته جهانی فضا، با مطالبی جذاب و متنوع در حوزه فضا و فناوریهای فضایی، آخرین اکتشافات و پیشرفتهای این حوزه، منتشر شد.
برگزاری «جشنواره فضا» در گنبد مینای پارک آب و آتش تهران، مهر 94
"جشنواره فضا" ویژه هفته جهانی فضا به همت پژوهشگاه فضایی ایران با برنامههای متنوع آموزشی در روزهای شانزدهم و هفدهم مهر 1394 برگزار میشود.
خرید 500 فروند هواپیما تا سال 1404/مردم به زودی شاهد پرواز و سفر با هواپیماهای نو و ایمن خواهند بود
وی افزود: به محض اجرای توافق برجام، گام نخست برای تامین این هواپیماها را برمی داریم به طوری که در مرحله اول تا سال 2016، تعدادی از این هواپیماها وارد کشور می شوند و مردم به زودی شاهد پرواز و سفر با هواپیماهای نو و ایمن خواهند بود.
ارائه مدل فضایی ماهواره مخابراتی در نمایشگاه تلکام 2015
پژوهشگاه فضایی ایران، همراه با دیگر مجموعههای وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در شانزدهمین نمایشگاه تلکام ۲۰۱۵، شرکت نموده و برخی از محصولات و دستآوردهای پژوهشکدهها و واحدهای پژوهشی خود را در عرصه علوم و فناوری فضایی در معرض دید عموم قرار داده است.
مختصری درباره پارک فناوری پردیس (+عکس)
پارك فناوري پرديس بهعنوان مهمترين و بزرگترين پارك فناوري كشور در سال 1384 در زيرمجموعه نهاد رياستجمهوري با هدف تجاريسازي دستاوردهاي فناوران و ايجاد بستر مناسب براي رشد فناوري و توسعه بازار شركتهاي دانشبنيان تاسيس شد.
سخنرانی علمی: چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری (مهر 94)
سخنرانی علمی با موضوع «چالشهای قرن بیستویکم اکتشافات فضایی و نانو فناوری» از سلسله سخنرانیهای علمی پژوهشگاه هوافضا و انجمن هوافضای ایران در مهر ماه 94 برگزار میشود.
بهکارگیری فناوری ماهواره ای برای نجات جان پناهجویان
در حفظ امنیت و سلامت کشتیها در دریاها، ماهواره های مختلفی نقش دارند. برخی از این ماهواره ها مانند ناوگان ماهواره های اروپایی موسوم به «سنتینل» مجهز به رادار و ابزارهای اپتیکی هستند و برخی دیگر مثل مجموعه ماهواره های کانادایی موسوم به “اگزکت ارت” پیامهای شناسایی خودکار کشتیها را دریافت می کنند.
انتقال صخرههای مریخی به زمین با اژدهای سرخ ناسا
ناسا قصد دارد به منظور بررسی آثار حیات باستانی کشف شده در مریخ طی یک پروژه، نمونه سنگهایی که مریخنورد 2020 جمعآوری کرده را اوایل سال 2022 به زمین منتقل کند.