ارزش سازنده «استارشیپ» به ۴۰۰ میلیارد دلار میرسد
شرکت «اسپیسایکس» به دنبال جذب سرمایه از طریق فروش سهام جدید به افراد داخلی در معاملهای است که ارزش آن را به حدود ۴۰۰ میلیارد دلار افزایش میدهد.
چین لباسهای فضایی جدیدی را به ایستگاه فضایی «تیانگونگ» فرستاد
چین ساخت ایستگاه فضایی سه ماژولی تیانگونگ را در اکتبر ۲۰۲۲ به پایان رساند. این پایگاه حدود ۲۰ درصد از ایستگاه فضایی بینالمللی بزرگتر است و در حال حاضر سه فضانورد ماموریت «شنژو ۲۰» در آن حضور دارند.
درسآموختههایی از هوافضای آمریکا
نویسنده: للاند ام. نیکلای
مترجم: محمد رزازان
ناشر: هوانورد
اسپیسایکس با پرتاب استارشیپ پرواز ۹ به فضا رسید، اما سپس کنترل فضاپیمای غولپیکر خود را از دست داد
«ایلان ماسک» پس از نهمین پرواز: استارشیپ به زمان خاموش شدن موتور فضاپیما که طبق برنامه تعیین شده بود، رسید. بنابراین، نسبت به پرواز پیشین پیشرفت بزرگی بود.
مراکز داده در فضا: آیندهای نوین برای پردازش هوش مصنوعی
با رشد بیسابقه فناوریهای هوش مصنوعی و نیاز فزاینده به پردازشهای سنگین، دیتاسنترها یا مراکز داده سنتی روی زمین با چالشهای متعددی مواجه شدهاند
استارکلاد (Starcloud)
شرکت استارکلاد (Starcloud) یک استارتآپ پیشرو در زمینه فناوریهای پیشرفته است که با هدف ایجاد دیتاسنتر یا مراکز داده در فضا فعالیت میکند.
یازدهمین کنفرانس سوخت و احتراق ایران (آبان ۱۴۰۴)
یازدهمین کنفرانس سوخت و احتراق ایران، به پیشنهاد انجمن احتراق ایران و به همت دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در آبانماه ۱۴۰۴ در این دانشگاه برگزار خواهد شد.
10 پیشبینی صنعت فضایی تا سال 2030
صنعت فضایی در حال حاضر یکی از سریعترین بخشهای فناوری در حال رشد است و پیشبینی میشود که تا سال 2030 تحولات بزرگی در این حوزه به وقوع بپیوندد.
نقش استارتاپهای فضایی در توسعه فناوریهای ماهوارهای
استارتاپهای فضایی با چالشهایی نظیر تأمین مالی، رقابت با شرکتهای بزرگ و مسائل فنی مواجه هستند.
زنان ایرانی در فضا: سفیران افتخار، علم و الهام
انوشه انصاری و یاسمین مقبلی، با مسیرهایی متفاوت اما هدفی مشترک، به جهان نشان دادند که زنان ایرانی میتوانند با اراده، دانش و پشتکار به بلندترین قلهها دست یابند.