پرتاب ششمین ماهواره مشترک چین و برزیل
مجموعهی ماهوارههای CBERS سبب خودکفایی برزیل در زمینهی تامین دادههای سنجش از دور شده است.
تکمیل بخش اصلی منظومهی ماهوارهای ناوبری بیدو
با این پرتاب، ۳۲۱اُمین ماموریت با کمک خانوادهی ماهوارهبرهای لانگمارچ رقم خورد.
چین و ایران در صدر و قعر جدول پرتابکنندگان فضایی سال ۲۰۱۹ (+جدول)
شرکت خصوصی اسپیسایکس که سال ۲۰۱۸ تعداد ۲۱ پرتاب داشت؛ امسال ۱۲ پرتاب انجام داده است، هر چند که سال آینده با ۲۹ پرتاب سالی طوفانی برای این شرکت خواهد بود.
آخرین خبرهای هوایی و فضایی چین در ماههای پایانی سال 2019
تحویل هواپیمای سنجش از دور، آزمایش موفقیتآمیز موتور لانگمارچ-۸، عزم چین برای ساخت نیروگاه برق خورشیدی در فضا، تحقیقات گسترده روی سلامت فضانوردان، پرتاب ماهوارهی بخش خصوصی، ثبت رکورد کوتاهترین زمان بین دو پرتاب فضایی توسط چین
پرتاب موفق ماهواره سنجشی گائوفن-۱۲
ماهوارهی گائوفن-۱۲ که مربوط به طرح ایجاد منظومهی ماهوارهای سنجش از دور با وضوح تصویر اچدی است؛ برای به روزرسانی نقشهها، جستجوی منابع، نقشهبرداری شهری و روستایی، حفاظت از محیط زیست، هشدار و مدیریت بحران استفاده خواهد شد.
بهترین ایرلاینهای جهان در سال ۲۰۱۹ / قطر ایرویز در جایگاه نخست
به تازگی فهرستی از بهترین شرکتهای هواپیمایی جهان منتشر شده است که نشان میدهد قطر ایرویز توانسته است با یک پله صعود، جایگاه نخست را به خود اختصاص دهد.
آزمایش پروازی کاوشگر مریخ چین در حضور نمایندگان خارجی برای نخستین بار
کاوشگر مریخ چین قرار است در سال ۲۰۲۰ پرتاب و با گشتن و فرود بر سطح مارتیَن آن، پژوهشهای جهانی را توسعه دهد.
پرتاب کاوشگر چانگئِه-۵ چین به کره ماه در سال 2020
این کاوشگر متشکل از یک ماهنشین، ماهگرد، بخش برخاست و همچنین بخش بازگشت است و قرار است با حامل لانگمارچ-۵، بزرگترین حامل فضایی حال حاضر چین پرتاب شود.
سر طراح چینی، در فهرست دانشمندان مشهور فضایی جهان
چی فارِن، سرطراح شِنجو (اولین فضاپیمای سرنشیندار چین)، و رییس اسبق آکادمی فناوریهای فضایی چین، به عنوان سومین دانشمند بزرگ چینی در فهرست مشاهیر فدراسیون بینالمللی فضانوردی قرار گرفت.
آغاز پروازهای بینالمللی جت منطقهای ساخت چین
نخستین هواپیمای جت منطقهای چین با نام ARJ21، اولین پرواز بینالمللی خود را در خطوط هوایی چنگدو، از شهر هاربین واقع در شمال شرق چین به شهر ولادیواستوک در شرق روسیه انجام داد.