خروج انگلستان از اتحادیه اروپا و تأثیر آن بر برنامه‌های فضایی

بیش از سه‌چهارم مخارج فضایی انگلستان به سازمان فضایی اروپا (ESA) که سازمانی ۲۲ ملیتی است و به اتحادیه اروپا وابستگی ندارد، تعلق می‌گیرد. رئیس سازمان فضایی اروپا اظهار داشته است که جدایی انگلستان از اتحادیه اروپا نباید بر برنامه‌های فضایی سازمان فضایی اروپا تأثیری داشته باشد و یا حداقل تأثیرات را داشته باشد.

پرورش پهپاد در آزمایشگاه، به کمک فناوری نوظهور کمپیوتر (Chemputer)

زمانیکه با فناوری چاپگر سه‌بعدی، قسمت‌های مختلفی از یک دستگاه را می‌توان ساخت، این بار با فناوری "Chemputer" پژوهشگران قادر به تسریع فعل و انفعالات شیمیایی در مولکول می شوند که این امر باعث می شود یک هواپیمای پهپاد با مواد شیمیایی تولید شود و به جای تخصیص دادن چند ماه برای ساخت آن، فقط چند هفته مراحل تولید پهپاد به طول بیانجامد.

کنفرانس بین المللی ناوبری، آذر 1395

کنفرانس بین‌المللی ناوبری در تاریخ آذر 1395 در جزیره کیش، پردیس بین‌الملل دانشگاه صنعتی شریف، برگزار می‌شود. محورهای این کنفرانس شامل سنسورها و سخت‌افزار، الگوریتم‌ها و روش‌ها، و کابردرها (هوافضا، دریا، خودرو، نقشه‌برداری) می‌باشد.

مرکز ملی فضایی ایران

ستادهای توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان هوایی، دریایی، و همچنین مرکز ملی فضایی به انضمام فعالیت‌های مربوط به توسعه فناوری‌های ریلی و جاده‌ای، در قالب ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل‌و‌نقل پیشرفته پیگیری خواهد شد.

پرتاب موفقیت‌آمیز پیشرفته‌ترین راکت فضایی حامل چین به فضا

کارشناسان فضایی چین روز شنبه پیشرفته‌ترین و اولین راکت مدل «لانگ مارچ 7» را که گفته می شود فصل نوینی در ماموریت‌های فضایی این کشور گشوده است، با موفقیت به فضا پرتاب کردند. راکت لانگ مارچ از نسل جدید راکت های حامل به حساب می آید و برای نخستین بار در این پرتاب از مرکز ماهواره های جدید «ونچانگ» در این استان استفاده شده است.

هدف نهايي حوزه فناوری فضايي ایران، ساخت ماهواره بومي حرفه‌ای است

ماهواره‌هايي كه هم اكنون در كشور ساخته شده و به فضا پرتاب مي شود به نوعي، آزمايشي و براي توسعه تكنولوژي فضايي است تا در نهايت در سال ۱۴۰۴ دو ماهواره حرفه‌اي بومي را به فضا پرتاب كنيم.

چهارمین دوره مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین، 1395

مجموعه مسابقات طراحی و ساخت هواپیمای بدون سرنشین با ساختاری جدید و در سه رده «آینده پروازان» (دانش‌آموزی)، «هماسازان» (دانشجویی) و «دیو سپید» (حرفه‌ای) برگزار می‌گردد و ثبت‌نام چهارمین دوره این مسابقات از 29 خرداد تا 19 تیر 1395 و در رده هماسازان آغاز خواهد شد.

بزرگترین راکت بدون سرنشین آمریکا، آماده پرتاب (+تصاویر)

«دلتا-4 هوی» زمانی که به طور کامل سوخت‌گیری می‌کند وزنی برابر با  725 هزار کیلوگرم دارد. همچنین این راکت 71.6 متر بلند است. با توجه به این ارقام «دلتا-4 هوی» بزرگترین راکت آمریکا است و محموله‌های بسیار مهم را برای دولت جابه‌جا می‌کند. این محموله‌ها نه‌تنها شامل ماهواره‌های جاسوسی می‌شوند، بلکه پرواز آزمایشی فضاپیمای «اوریون» نیز به شمار می‌آیند.

خریداران هواپیماهای شخصی ایرانی تسهیلات می‌گیرند

هدف از توسعه هوانوردی عمومی هواپیمای فوق سبک اسپورت، خیلی سبک و سبک هستند  که جز هواپیمای ۲، ۴ و ۶ نفره به شمار می روند.

انتقال یک هواپیما به پارک فناوری پردیس در راستاي ایجاد مرکز توسعه فناوری‌های هوایی و هوانوردي (+تصاویر)

این هواپیما در راستاي ایجاد مرکز توسعه فناوری‌های هوایی و هوانوردي در پارک فناوری پردیس معاونت علمی، از یکی از خطوط هوایی خریداری شده است و از منطقه مهرآباد به سمت این پارک در حال جابه جایی است.

تبلیغات
گپ جی پی تی -  چت جی پی تی 4o پلاس
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
صفحه اینستاگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کانال تلگرام پورتال هوافضای ایران (ایران هوافضا)
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیکشنری هوانوردی و هوافضا چکاوک
مرجع کامل سنسور ها، ابزار دقیق و سیستم های اندازه گیری
دیوار هوافضا
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری
دستیار هوش مصنوعی AvalAi
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI