ابراز تمایل فضانورد روس برای همکاری با ایران در زمینه علوم فضایی

 

به گزارش ایرنا، «الکساندر الکساندروف» عصر دوشنبه در اصفهان افزود: درصورت ساخت ماهواره های کوچک توسط ایران، ما برای پرتاب آن ها با کمترین هزینه به فضا آمادگی داریم.

حضور «الکساندروف» کیهان‌نورد روس در ایران

 

الکساندر الکساندروف، مشهورترین سرنشین فنی ایستگاههای سالیوت 7 و میر برای شرکت در یکصد و سی و هفتمین نشست باشگاه نجوم اصفهان به این شهر سفر خواهد کرد.

رونمایی راکت فضاپیمای فوق سنگین روسیه

دولت روسیه در نظر دارد جهت پیشبرد برنامه های فضایی خود از جمله ساخت ایستگاه جدید فضایی بین‌المللی، اکتشافات ماه و مریخ، نسل جدیدی از راکت‌های فضاپیمای فوق سنگین بسازد‌. در همین زمینه طرح اولیه راکتی بسیار پیشرفته و فوق سنگین که توانایی حمل سفینه‌هایی با وزن نود تن را دارد‌، فردا به صورت رسمی ارائه خواهد شد‌. برخی از کارشناسان‌، این طرح را در راستای رقابت فضایی روسیه و آمریکا در پی آزمایش موفقیت‌آمیز فضاپیمای اوریون توسط ناسا می‌دانند.

اخباری هیجان‌انگیز از ماموریت‌های فضایی اروپا تا نیم قرن بعد

 

سال ۲۰۱۴ برای منظومه خورشیدی سال فوق‌العاده‌ای بوده است. بشر توانست روی دنباله‌دار، یک روبات قرار دهد و نیز فضانوردهای جدیدی را به فضا بفرستد. برنامه‌ریزی برای همه نوع مأموریت‌های فضایی مختلف آغاز شده است.

از سرنوشت ماهواره‌های دانشگاهی چه خبر؟

بسیاری از کارشناسان بر این باورند که پروژه‌های ماهواره‌های دانشجویی از ابتدا نه با هدف ساخت یک محصول صنعتی و تجاری، بلکه به‌منظور آموزش نیروها و ایجاد ساختارهای قدرتمند پژوهشی در دانشگاه‌ها تعریف شده بودند؛ چراکه دانشگاه‌ها همواره بستری مناسب برای پرورش نیروهای متخصص و جایگاهی برای رشد ایده‌های جدید بوده‌اند.

بررسی‌های انجام گرفته درباره علل انفجار سفینه فضایی

بررسی فیلم‌های جدید مشاهده شده نشان می‌دهد که لحظاتی پس از روشن شدن موتورها ناگهان دود خارج شده از اگزوز موتور‌های موشک تغییر رنگ داده و موشک به طور ناگهانی آتش گرفته و ذوب شده است و شعله‌های آتش و حرارت ناشی از آن بر روی افرادی که تا 2 کیلومتری صحنه حضور داشته‌اند اثر گذاشته است.

سازمان فضایی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری واگذار شد

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، طی حکمی از سوی رئیس جمهور به سورنا ستاری، سازمان فضایی ایران زیر نظر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.

پروژه ساخت راکت فضایی آرین ۶ در دستور کار سازمان فضایی اروپا قرار گرفت

کشورهای اروپایی روز سه شنبه در لوکزامبورگ با پروژه ساخت و تولید راکت فضایی آرین ۶ موافقت کردند. هدف از وارد کردن آرین ۶ به عرصه فضا رقابت با دیگر راکت های مشابه است.
آرین ۶ با مکانیسم ساده‌تر و هزینه تولید کمتر جایگزین آرین ۵ شده و نخستین نسل از این راکت در سال ۲۰۲۰ راهی فضا خواهد شد.
وزرای علوم ۲۰ کشور عضو سازمان فضایی اروپا همچنین با تخصیص بودجه برای فعالیت‌های این سازمان در ایستگاه فضایی بین‌المللی و نیز ماموریت آن در مریخ موافقت کردند.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری