چین به دنبال فرود بر نیمه تاریک ماه
کشور چین قصد دارد ظرف پنج سال آینده یعنی تا سال 2020 میلادی یک کاوشگر جدید را بر سطح نادیدنی ماه (ملقب به نیمه ی تاریک ماه که البته چندان هم تاریک نیست!) فرود آورد. در صورت موفقیت این پروژه، چین می تواند به نخستین کشوری تبدیل شود که به بخش نادیدنی ماه به گونه ای عملی دست یافته است.
مریخ نورد اتمی ناسا در راه فضا
ناسا مریخ نورد بعدی خود را که البته با سوخت اتمی کار می کند برای پرتاب در سال ۲۰۲۰ آماده می کند. این مریخ نورد جدید Mars ۲۰۲۰ نام دارد و مبنای ساخت و طراحی آن شباهت زیادی با مریخ نورد موفق کنجکاوی دارد. این مریخ نورد همچنان در حال توسعه کشفیات خود در سیاره سرخ است.
برنامههای روسیه برای ساخت یک ایستگاه فضایی ملی تا سال 2023
رئیسجمهور روسیه طی یک برنامه پرسش و پاسخ زنده، از برنامههای کشورش برای ساخت یک ایستگاه فضایی مداری تا سال 2023 خبر داد. به گزارش ایسنا، ولادیمیر پوتین در این برنامه تلویزیونی اظهار کرد: در سال 2023 قصد داریم ایستگاه فضایی ملی را در مدار ایجاد کنیم. اگرچه این برنامهای برای آینده است، اما از نقطه نظر اقتصاد ملی کشور یک کار ضروری به شمار میرود.
چین به دنبال ارائه قوانین فضایی خود در سال ۲۰۲۰
آژانس فضایی ملی چین (سیاناسآ CNSA)گفتهاست: چین همواره از قانون بینالمللی فضا پیروی کرده و تلاش عظیمی برای معرفی قوانین خود تا سال ۲۰۲۰ دارد. ژو داژه مدیر سیاناسآ اعلام کرد که چین هماکنون سیاستها و قوانینی را در مدیریت پرتابهای فضایی داخلی، ثبت اشیا فضایی و کاهش و جلوگیری از تولید زبالههای فضایی در طی کارگاه قانون فضا در سال 2014، تنظیم کرده است.