قوانین
در این نوشتار، شرایط و ضوابط خرید و فروش در سامانهی نیازمندیهای هوایی و فضایی ایرانارائه شده است. برای مشاهده دستهبندی کالا و خدمات در درگاه نیازمندیهای هوایی و فضایی ایران اینجا را کلیک کنید.
رونمایی از کاوشگر مریخ جدید چین
مدل طلایی این کاوشگر که یک سوم اندازه واقعی آن است، در غرفه شرکت علوم و فناوری صنعت هوافضا به نمایش درآمده است. این نمایشگاه از دیروز (سهشنبه) آغاز شده و تا روز شنبه (16 آبان) ادامه دارد.
رونمایی از نخستین هواپیمای مسافربری ساخت چین
چینی ها نخستین هواپیمای مسافربری خود را تکمیل و آماده پرواز کردند. این هواپیما که با ارایه مشوق های دولت چین ساخته شده در شانگهای رونمایی شده است.
قرارداد ۱۵.۵ میلیارد یورویی چین با شرکت ایرباس
چین با امضای قراردادی با کمپانی ایرباس ۱۳۰ فروند هواپیمای ساخت این شرکت را خریداری و به ناوگان هوایی خود می افزاید. ارزش این قرارداد ۱۵.۵ میلیارد یورو گزارش شده است.
ورود فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» به ایران
شرکت صنایع الکترونیک ایران (صا ایران) اعلام کرد: فناوری پیشرفته سامانه ناوبری فضایی «بیدو» با امضای تفاهم نامه ای بین ایران و چین وارد کشور می شود.
پرتاب ماهواره دانشجویان چین به فضا
انشجویان دانشگاه فنی و مهندسی نانجینگ چین به طور مستقل و با استفاده از قطعات تجاری، این ماهواره را تولید کرده و آن را Nanligong-1 نامگذاری کردند که مخفف نام دانشکده آنها در چین است.
چین چهار میکروماهواره را با موفقیت به فضا پرتاب کرد
چین روز جمعه چهار میکرو ماهواره را بر روی نسخه جدیدی از موشک حامل Long March-11 به فضا پرتاب کرد. پرتاب موفقیتآمیز این موشک، نشانگر دستاورد بزرگی برای چین در زمینه فناوری کلیدی برای موشکهای سوخت جامد است.
روسيه و چين به دنبال همکاری مشترک در ساخت هواپيماي پهن پيکر
روسيه و چين از ساخت يک هواپيماي پهن پيکر به صورت مشترک خبر داده اند. روسيه و چين قصد دارند با همکاري يکديگر هواپيماي پهن پيکري بسازند که با هواپيماهاي جت ساخت شرکت بوئينگ و ايرباس گروه SE رقابت خواهد کرد.
چین نوع جدیدی از ماهوارهبرها را به فضا پرتاب کرد
چین روز گذشته (یکشنبه) نوع جدید و کوچکی از موشک خانواده Long March را که پیشتر برای حمل ماهوارهها به مدار زمین استفاده میشد، به فضا پرتاب کرد. یکی از مقامات چینی اظهار کرد که موشک کوچکتر، چین را در بازار پرسود پرتابهای تبلیغاتی ماهواره، رقابتیتر خواهد ساخت.
چین به دنبال فرود بر نیمه تاریک ماه
کشور چین قصد دارد ظرف پنج سال آینده یعنی تا سال 2020 میلادی یک کاوشگر جدید را بر سطح نادیدنی ماه (ملقب به نیمه ی تاریک ماه که البته چندان هم تاریک نیست!) فرود آورد. در صورت موفقیت این پروژه، چین می تواند به نخستین کشوری تبدیل شود که به بخش نادیدنی ماه به گونه ای عملی دست یافته است.