5 دلیل برای ترسیدن از پهپادها

تعداد هواپیماهای بدون سرنشین بیشتر با کاربران انسانی کم‌تجربه یا بی‌تجربه تنها به معنی حوادث بیشتر است. تصور کنید که سقوط پهپادها در مناطق شهری می‌توانند موجب بروز چه حوادثی شوند. یا برخورد این پهپادها بایک هواپیمای مسافربری می‌تواند موجب چه فاجعه‌ای شود. چندی پیش یک پهپاد کوچک تقریبا با یک هواپیمای مسافربری در ارتفاع 2300 پایی روی فلوریدا برخورد کرد. حادثه‌ای که می‌توانست فاجعه آمیز باشد.

آخرین فعالیت‌های انجام شده در زمینه‌ی ساخت پهپادهای فضایی

به تازگی تیمی از دانشمندان در مرکز فضایی کندی واقع در فلوریدا کار بر روی روبات پهپادشکلی را ادامه داده اند که قابلیت پرواز در محیط‌های تاریک و فاقد اتمسفر را داشته و حتی می تواند با اتمام شارژ باتری هایش به پایگاه اصلی بازگشته و خود را برای ادامه مأموریت آماده سازد.

10 شغل آینده پهپادها‌ی کوادکوپتر


دوره، دوره پهپادهاست. چه بخواهیم چه نخواهیم، این پرنده‌های مکانیکی مرموز سر از زندگی روزمره ما در خواهند آورد و به جزئی جدایی‌ناپذیر از آن تبدیل خواهند شد. بعید نیست کمتر از 5 سال دیگر شاهد باز شدن پای پهپادهای کوچک کوادکوپتر به خانه‌هایمان هم باشیم.

به‌کارگیری پهپادها برای رویارویی با بیماری‌ها

 

«پروژه اخطار» مایکروسافت به دنبال استفاده از پهپادها و فناوری‌های دیگر برای مقابله پیشگیرانه با شیوع بیماری‌ها و نجات بشر برای همیشه از دست آن‌هاست. این پروژه از پهپادها برای شناسایی بیماری‌های جدید پیش از آن که آن‌ها به تهدیدی برای انسان‌ها، حیات وحش و دام‌ها تبدیل شوندف استفاده می‌کند.

چگونه پهپادهای کوچک کوادکوپتر در آینده به بهبود زندگی انسان ها کمک می‌کنند (+ عکس)

یکی از فناوری هایی که این روزها بسیار مورد توجه قرار گرفته، پهپاد یا همان هواپیمای بدون سرنشین است. شرکت های بزرگی چون آمازون و گوگل از پهپاد برای تحویل بسته‌های پستی کوچک به شهروندان استفاده می کنند. هم چنین اعلام شده است که اداره پست کشور سوییس قصد دارد در سال جاری از روبات‌های پرنده برای تحویل مرسولات پستی استفاده کند.

کوادکوپتر چیست؟

کوادکوپتر (به انگلیسی: Quadcopter یا Quadrotor) بالگرد گردنده بالی است که نیروی بَرآ (بالابرنده)ی آن به کمک چهار پروانه عمودی عمل می کند. این پهپاد کوچک دارای مصارف متعدد است و برای مطالعات تحقیقی و جستجو کاربرد دارد.

صنايع هوافضاي فرناس پاسارگاد

صنايع هوافضاي فرناس پاسارگاد از سال 1378 به صورت نيمه دولتي و از سال 1384 به صورت خصوصي و ثبت شده مشغول به فعاليت در حوزه مهندسي هوافضا، الکترونيک، مخابرات، قطعه سازي و . . . بوده و پروژه ها و محصولات با فناوري بالا به صنايع مختلف دولتي، نيروهاي مسلح و مجموعه هاي صنعتي و دانشگاهي کشور ارائه نموده است.

تبلیغات
پلتفرم کمپانکست
ایران سرور - خرید هاست دامین سرور هاست ابری