ابداع شیوه ای برای کنترل هواپیماهای بدون سرنشین
سازمان هواپیمایی فدرال آمریکا نوعی هواپمای بدون سرنشین با نام «SkyTracker» را تولید کرده اند که با گشت زنی در اطراف فرودگاهای این کشور اقدام به شناسایی دیگر هواپیماهای بدون سرنشین می کند.
انتشار نشریه آسمان ایران، شماره 13، آبان 94
در سیزدهمین شماره از ماهنامه آسمان (آبان 94) درباره فرودگاههاي سبز، رقابت دو مدعي هواپيمايي جهان در نمايشگاه پاريس و بحران مسيرهاي اروپايي، مطالبی ارائه شده است.
قیمت یک هواپیما چقدر است؟
یک مهندس اویونیک هواپیما گفت: سازندگان هواپیما، مؤسسات مالی و لیزینگ برای فروش و اجاره هواپیما به ایران در شرایط آزاد تجاری ابراز تمایل دارند، زیرا ایران به عنوان بکرترین بازار، فرصت خوبی برای سرمایهگذاری است.
رونمایی از سیستم جدید برای جلوگیری از برخورد پهپادها با هواپیماها
با توجه به افزایش تعداد علاقمندان به پهپادهای کنترل از راه دور در شهرها، خطر ورود این پرندهها به محیط فرودگاهها و احتمال برخورد با هواپیماها نیز افزایش یافته است.
فرودگاههای جدید بدون خدمه خواهد بود
شرکت های فناوری در حال بررسی راه اندازی فرودگاه هایی هستند که برج مراقبت آنها بدون دخالت انسان و با استفاده از دوربین های دیجیتال، آنتن های مخابراتی، انواع مختلف حسگر و میکروفون، هواپیما ها را کنترل و مسافران را جا به جا می کند.
دبی به دنبال ساخت بزرگترین فرودگاه مسافربری جهان+نگاره
مبلغ 32 میلیارد دلار برای ساخت دومین فروگاه این شهر که گفته می شود به بزگترین فرودگاه جهان تبدیل خواهد شد، اختصاص داده است. این فرودگاه بزرگ که فرودگاه بینالمللی آل مکتوم نام گرفته است سالانه ظرفیت نقل و انتقال 200 میلیون مسافر را دارد. مرحله نخست این فرودگاه با هدف نقل و انتقال 120 میلیون مسافر در سال و پرواز 100 هواپیمای ای 380 در هر زمان ممکن طراحی شده است. ادامه نوشتار
آغاز ساخت بزرگترين فرودگاه جهان در ترکيه
ترکیه نخستین مرحله ساخت آنچه را بزرگترین فرودگاه جهان نام گرفته است، رسما در شمال استانبول دنبال می کند. این طرح چند میلیارد دلاری قرار است یک جاذبه جهانی برای این کشور باشد و زمینه ایجاد هزاران فرصت شغلی را نیز فراهم کند. در عین حال به علت نگرانیهای زیست محیطی که درباره این طرح وجود دارد، انتقادهایی نیز با آن همراه است. ادامه نوشتار
هزینه خرید هواپیمای شخصی در ایران
تقریبا میتوان گفت اجازه خرید و در اختیار گرفتن هواپیما به صورت خصوصی از سال 79 صادر شد و از این تاریخ به بعد مانند خریدن خودرو شخصی هر فردی از جامعه در صورت داشتن امکانات مالی میتواند مالک هواپیمای خصوصی باشد.
مهندسي فرودگاه
نویسندگان: حامد نیرومند
شمار صفحات: 80
ناشر: ناقوس (چاپ نخست 1389)
قطع: وزیری
دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصتهاي سرمايهگذاري در فرودگاههاي كشور
شركت مادر تخصصي فرودگاههاي كشور از زيرمجموعههاي وزارت راه و ترابري بر آن است كه دومين نمايشگاه صنعت فرودگاهي و هوانوردي و فرصتهاي سرمايهگذاري در فرودگاههاي كشور را طي روزهاي 21 تا 23 خرداد ماه 1390 برگزار نمايد.
برای اطلاعات بیشتر میتوانید به پایگاه اینترنتی نمایشگاه (www.iicic.com/aaio) مراجعه نمایید.