خرید تلسکوپ فضایی

دو ماهواره دانشجویی تا پایان سال به فضا پرتاب می‌شود

رئیس سازمان فضای ایران امروز سه شنبه در نشست خبری از پایان طراحی و ساخت ماهواره «ناهید ۱»، «آت ست» و ماهواره «دوستی» خبر داد و گفت: تا پایان امسال یکی از ماهواره های «ناهید ۱» و یا «آت ست» به عنوان ماهواره های مخابراتی و همچنین ماهواره دوستی به عنوان ماهواره سنجشی به فضا پرتاب خواهد شد.

تاریخ ویرایش: 22 تیر ماه 1395

رئیس سازمان فضای ایران از برنامه ریزی برای پرتاب دو ماهواره مخابراتی و سنجشی تا پایان امسال خبر داد و گفت: قرارداد پرتاب این ماهواره ها نهایی شده است.

به گزارش مهر، محسن بهرامی امروز سه شنبه در نشست خبری از پایان طراحی و ساخت ماهواره «ناهید ۱»، «آت ست» و ماهواره «دوستی» خبر داد و گفت: تا پایان امسال یکی از ماهواره های «ناهید ۱» و یا «آت ست» به عنوان ماهواره های مخابراتی و همچنین ماهواره دوستی به عنوان ماهواره سنجشی به فضا پرتاب خواهد شد.

ماهواره «دوستی»

وی با بیان اینکه ماهواره آت ست ماهواره دانشگاه امیرکبیر، ماهواره ناهید یک مربوط به دانشگاه علم و صنعت و ماهواره دوستی مربوط به دانشگاه شریف است، اضافه کرد: در همین حال پروژه ماهواره «پارس» که یک ماهواره سنجشی است در دست تولید و ساخت داریم.

وی با اشاره به اینکه پرتاب ماهواره های بومی مخابراتی و سنجشی در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی صورت می گیرد اضافه کرد: هفته آینده قرارداد پرتاب ماهواره ناهید ۱ با پرتابگر داخلی امضا می شود.

بهرامی همچنین از ساخت ماهواره ناهید ۲ خبر داد و گفت: قرارداد ساخت این ماهواره نیز تا یک ماه آینده با پژوهشگاه فضایی ایران به امضا خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه این ماهواره ها به صورت دانشجویی است، گفت: تا رسیدن به ماهواره ملی این ماهواره ها را برای تست های عملیاتی به فضا پرتاب می کنیم.

ماهواره آت ست

رئیس سازمان فضایی همچنین در مورد خرید ماهواره های خارجی گفت: از چند کشور سفارش ماهواره عملیاتی را داریم و از آنجایی که دسترسی به ماهواره مخابراتی ملی ۱۰ تا ۱۵ سال زمان می برد فعلا ناچاریم ماهواره های خارجی را برای پروژه های عملیاتی خریداری کنیم.

بیشتر بخوانید
تبلیغات
سورین توربوماشین - تست و اندازه‌گیری در توربوماشین‌ها و تجهیزات دوار
بنرهای تبلیغاتی پست در پایین خلاصه | ساخت سنسور دما و ترموکوپل انرژیکس (EnergX)
دیدگاه کاربران
فرستادن دیدگاه جدید
گردشگری فضایی - توریسم فضایی
فناوری چاپ سه‌بعدی - پرینت سه‌بعدی در هوافضا - پرینتر سه‌بعدی
پهپاد - ربات پرنده - کوادکوپتر - مولتی کوپتر - درون
خودرو پرنده - ماشین پرنده- تاکسی هوایی - ایر تاکسی - خودرو هوایی - اتومبیل پرنده
فهرست پادکست‌های مرتبط با هوانوردی، فضا و هوافضا
لباس فضایی - لباس فضانوردی
سورین توربوماشین - تست، اندازه‌گیری و پایش وضعیت در توربوماشین‌ها و تجهیزات دوار
خرید محصولات دی جی آی DJI
کتاب دانستنی های علم پرواز - علیرضا علی حسینی - دیجی کالا
خرید تلسکوپ
بهترین لپ تاپ‌ها و تبلت‌ها
کتاب پرواز، تاریخ کامل هوانوردی
دیوار هوافضا
خرید و قیمت محصولات برند دی جی آی DJI
ساخت سنسور دما و ترموکوپل انرژیکس (EnergX)